Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επέστρεψε από το Καρπενήσι η ΑΕΛ

Στη Λάρισα επέστρεψε σήμερα η αποστολή της ΑΕΛ μετά από μια εβδομάδα παραμονής στο Καρπενήσι όπου πραγματοποίησε το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας με σκληρές προπονήσεις και δυο φιλικά παιχνίδια.
Συγκεκριμένα η ΑΕΛ αντιμετώπισε την περασμένη Τρίτη 22 Αυγούστου την Β΄ ομάδα του Παναθηναϊκού την οποία νίκησε με 2-1 και χθες την ομάδα των Χανίων με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με τέρματα 1-1.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο γενικός αρχηγός της ΑΕΛ Θωμάς Κυπαρίσσης δήλωσε ικανοποιημένος από την δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι η οποία θα συνεχιστεί στη Λάρισα και περιλαμβάνει εκτός των προπονήσεων και δυο φιλικά παιχνίδια. Ένα θα δοθεί την Πέμπτη 31 Αυγούστου και το άλλο είναι προγραμματισμένο για τις 9 Σεπτεμβρίου στο AEL FC ARENA με αντίπαλο την Λαμία.

Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 που έχει οριστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου η ΑΕΛ θα δώσει και τον αγώνα κυπέλλου με ομάδα που θα κληρωθεί μετά την ολοκλήρωση της Β΄ φάσης της διοργάνωσης.

Το τελευταίο βράδυ της ΑΕΛ στο Καρπενήσι (27/8) επεφύλασσε μία όμορφη έκπληξη στους ποδοσφαιριστές και γενικότερα στην αποστολή της ομάδας. Το προσωπικό του ξενοδοχείου ετοίμασε στο «Lecadin», στο οποίο έμεινε η αποστολή μπάρμπεκιου και μία τούρτα με το σήμα της ΑΕΛ.
Στην κοπή της τούρτας ήταν ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ιωάννης Νταβέλης, όπου ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, με υγεία και πολλές επιτυχίες, όπως και ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, Πέτρο Ντίνα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More