Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εσωκομματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ: Τα νέα μέλη θα δώσουν και το αποτέλεσμα της κάλπης σύμφωνα με τον εκλογικό αναλυτή Αν. Δρυμιώτη

O εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης επισημαίνει ότι δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ «ειδικά με τόσο μεγάλη συμμετοχή νέων ψηφοφόρων, οι οποίοι δεν ξέρει κανείς από πού προέρχονται. Γιατί είναι πολύ μεγάλο ποσοστό το ένα τέταρτο να είναι νέα μέλη».

Οι 25.000 καινούργιοι άνθρωποι είναι αυτοί που κατά πάσα πιθανότητα  θα κρίνουν και το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών, επισημαίνει ο αναλυτής και προσθέτει: 

«Εκεί που ήταν διαδικασία τελειωμένη, η τράπουλα ανακατεύτηκε»

«Ο κ. Κασελάκης αντιπροσωπεύει κάτι πολύ καινούργιο για τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εξαιρετικά εμφανίσιμος, πλούσιος. Δεν το έκρυψε ότι είναι πλούσιος, δεν προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από αριστερά κλισέ και ιστορίες, είναι η επιτομή του αμερικανικού ονείρου», είπε ο Ανδρέας Δρυμιώτης εκτιμώντας ότι «αυτό έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το οποίο εκδηλώνεται με την ψήφο».

Ο αναλυτής σχολίασε ότι «οι άνθρωποι περίμεναν με τις ώρες για να ψηφίσουν, αλλά εντύπωση προκαλεί γιατί δεν διεκπεραιώνεται πολύ γρήγορα αυτή η διαδικασία, αφού από τα 570 τμήματα αντιστοιχούν 200 – 300 ψήφοι ανά τμήμα». 

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More