Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Απολογείται ο μασέρ που κατηγορείται για τον βιασμό τουρίστριας

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου οδηγείται σήμερα, προκειμένου να απολογηθεί, ο 47χρονος μασέρ από την Βουλγαρία, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 34χρονης Ολλανδής τουρίστριας κατά τη διάρκεια του μασάζ.

Όπως έχει ήδη γράψει το ertnews, η 34χρονη Ολλανδή τουρίστρια, που κάνει διακοπές με τον σύντροφό της στη Χερσόνησο, αποφάσισε να πάει για μασάζ στο ξενοδοχείο, στο οποίο διαμένει. Κατά τη διάρκεια του μασάζ, όπως κατήγγειλε στη συνέχεια στους αστυνομικούς, ο 47χρονος Βούλγαρος τη θώπευσε και στη συνέχεια προέβη σε γενετήσιες πράξεις, οι οποίες εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί βιασμού.

Η γυναίκα εκμυστηρεύτηκε στον σύζυγό της τα όσα συνέβησαν, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να έρθουν στα χέρια. Ο καβγάς που ξέσπασε ανάμεσά τους και η αναστάτωση που προκλήθηκε στο ξενοδοχείο είχε σαν αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, για να αποκαλυφθούν στη συνέχεια όλες οι διαστάσεις της υπόθεσης. Ο 47χρονος μασέρ συνελήφθη και διώκεται για βιασμό. Ο ίδιος, πάντως, υπέβαλε μήνυση για ξυλοδαρμό σε βάρος του συζύγου του θύματος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More