Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Συνελήφθη “ποντικός” στον Άγιο Νικόλαο για σωρεία κλοπών

Η κλοπή ενός πορτοφολιού οδήγησε στην εξιχνίαση σειράς κλοπών που είχαν διαπραχθεί στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου και στη σύλληψη ενός 38χρονου άνδρα, γνωστού για την παραβατική συμπεριφορά του στις τοπικές αρχές.

Ο 38χρονος που τους τελευταίους μήνες έκλεβε ό,τι έβρισκε από αυτοκίνητα, αποθήκες, ακόμη και από το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, συνελήφθη χθες, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, από την ομάδα ΔΙΑΣ που ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου, λίγο νωρίτερα, είχε αρπάξει το πορτοφόλι 77χρονης γυναίκας, στο οποίο υπήρχαν 50 ευρώ. Η κλοπή, ωστόσο, έγινε άμεσα αντιληπτή, με αποτέλεσμα να καταλήξει με χειροπέδες ο δράστης.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, από την προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 38χρονος ήταν ο “πρωταγωνιστής” και άλλων κλοπών που είχαν γίνει τους τελευταίους μήνες και ειδικότερα από τον περασμένο Οκτώβριο. Στις 10 Οκτωβρίου είχε κλέψει από αυτοκίνητο διάφορα αντικείμενα, ακολούθησε κλοπή ελαιολάδου από αποθήκη, αλλά και άλλες κλοπές. Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν η χθεσινή δεν ήταν η πρώτη φορά που διέπραττε κλοπή στο νοσοκομείο της πόλης, καθώς και στο παρελθόν είχε εισβάλει σε γραφείο γιατρών και είχε αρπάξει “τα βρισκούμενα”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More