Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: “Η μέρα με τα χρώματα” θα…ταράξει τα νερά του Θερμαϊκού

Η Μέρα με τα Χρώματα 2023“, το πρώτο φεστιβάλ χρωμάτων στην Ελλάδα, γιορτάζει τη δέκατη διοργάνωσή της, με ένα τεράστιο πάρτι και με σύνθημα «Έλα παραλία», αφού, φέτος, η Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά στην ανατολική Θεσσαλονίκη, είναι ο χώρος που επιλέχθηκε να γεμίσει με χρώματα, στις 3 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή, Μάριο Σπύρογλου, το φεστιβάλ που ξεκίνησε το 2012, μέσα στα 10 χρόνια της πορείας του, εξελίχθηκε και έγινε ένα ολοκληρωμένο φεστιβάλ που αγκάλιασε ο κόσμος, κάποιοι μάλιστα, όπως είπε, το επισκέπτονται κάθε χρόνο, ενώ το παράδειγμα αυτό ακολούθησαν και άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Το φετινό σύνθημα είναι :”Έλα παραλία”.

Εκτός από άφθονο χρώμα, θα υπάρχουν και άφθονα παιχνίδια, εργαστήρια, water sports και flyboard shows, μουσικές, ενώ η ομάδα αφροβραζιλιάνικων κρουστών Paranaue θα δώσει τον ρυθμό.

Οι Candybeats είναι μια αγωνιστική hip hop εφηβική ομάδα που έχει λάβει πρωτιές σε πανελλήνιους διαγωνισμούς! Αποτελείται από εννέα δυναμικά κορίτσια με πολύ κέφι, δροσιά και ζωντάνια που πέρυσι ταρακούνησαν το stage με τους ρυθμούς τους και επανέρχονται φέτος με ακόμα πιο ρυθμικές διαθέσεις!

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More