Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ισραήλ: Νεκρή εντοπίστηκε η Γερμανο-ισραηλινή όμηρος Σάνι Λουκ

Το πτώμα της Γερμανο-ισραηλινής Shani Louk, η οποία πιστευόταν ότι είχε απαχθεί ζωντανή κατά της επίθεσης της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ Super Nova στο Reim, βρέθηκε σήμερα Δευτέρα, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ.

The body of #Israeli#German citizen Shani Louk, who was believed to have been kidnapped alive amid #Hamas‘s assault on the music festival in Reim, was found on Monday.https://t.co/lEsfCfd5nP

— The Jerusalem Post (@Jerusalem_Post) October 30, 2023

Η νεαρή γυναίκα, αναγνωρίστηκε από τη μητέρα της που κατοικεί στο Ράβενσμπουργκ της Βάδης-Βυρτεμβέργης, ενώ είχε κυκλοφορήσει βίντεο που φέρεται να την έδειχνε  ξαπλωμένη φορώντας μόνο τα εσώρουχα και τις μπότες της σε φορτηγό με τέσσερις ένοπλους Παλαιστίνιους και αίμα να βγαίνει από τραύμα στο κεφάλι. 

 Ήτανε ένα από τα φρικιαστικά βίντεο από την εισβολή της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ. Σύμφωνα με το Ισραήλ, στο μουσικό φεστιβάλ από το οποίο απήχθη και η Σάνι Λούκ, σκοτώθηκαν 260 άνθρωποι, ενώ δεκάδες απήχθησαν.

Στη συνέχεια η μητέρα της είχε πληροφορίες ότι η Σάνι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Γάζας. 

Ωστόσο, 24 μέρες μετά την εξαφάνισή της η Σάνι εντοπίστηκε νεκρή.

 Οι ισραηλινές αρχές έχουν ταυτοποιήσει 229 ομήρους, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε χθες, Παρασκευή, στη δημοσιότητα ο ισραηλινός στρατός.

Μια Αμερικανίδα και η κόρη της, όπως και δύο Ισραηλινές ογδοντάχρονες αφέθηκαν ελεύθερες από τη Χαμάς έπειτα από μεσολάβηση της Αιγύπτου και του Κατάρ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More