Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρκυρα: Ορκίστηκε η νέα Περιφερειακή Αρχή Ιονίων – Τα μηνύματα του Γ. Τρεπεκλή

Ο Περιφερειάρχης Γιάννης Τρεπεκλής, ο οποίος παραλαμβάνει τη “σκυτάλη”, πραγματοποίησε μία ενωτική ομιλία κατά την οποία τόνισε ότι η Περιφέρεια ανοίγει τις πόρτες στο λαό και τις ανάγκες του και το γραφείο του θα είναι ανοιχτό στους πολίτες.

Στιγμιότυπο από την ορκωμοσία του Γ. Τρεπεκλή

Σταθερή επιδίωξή μας η δυναμική απάντηση στα προβλήματα, κινητοποιώντας όλο το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας για να δώσουμε λύσεις. Για μας όλα τα νησιά είναι ισότιμα, μοναδικές ψηφίδες ιστορίας και πολιτισμού”, ανέφερε ο νέος Περιφερειάρχης ο οποίος επεσήμανε ότι δεν θα επιτρέψει φαινόμενα αλαζονείας και ιδιοτέλειας ή προσωπικών στρατηγικών και περιφρόνησης του πολίτη, απ΄ όπου κι αν προέρχονται, κατά την άσκηση της εξουσίας.

Ανέφερε ότι όραμά του είναι να καταστεί η Περιφέρεια πρότυπο ανάπτυξης, αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, προέκρινε δημιουργική συνεργασία με όλες τις παρατάξεις που συγκροτούν το Περιφερειακό Συμβούλιο, συνεργασία με τον πρώτο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διεκδίκηση από την κεντρική εξουσία αυτών που αξίζει η περιοχή αλλά με διάθεση συνεργασίας.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, οι τρεις νέοι Δήμαρχοι Στ. Πουλημένος, Β. Χειμαριώτης και Γ. Μαχειμάρης, η απερχόμενη δήμαρχος Μερόπη Υδραίου, ο πρώην Νομάρχης Ανδρέας Παγκράτης, ο πρώην περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου, οι πρώην δήμαρχοι Γιάννης Κούρκουλος, Χρύσανθος Σαρλής, Σωτήρης Μικάλεφ και Κώστας Νικολούζος αρκετός κόσμος. Την τελετή πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Κέρκυρας Νεκτάριος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More