Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρκυρα: Προανάκριση για τα επεισόδια στον Κάβο – Μεμονωμένο περιστατικό λένε οι τουριστικοί πράκτορες

Προανάκριση διεξάγει η αστυνομική διεύθυνση Κέρκυρας, αναφορικά με τα πρόσφατα επεισόδια στον Κάβο, για τα αδικήματα της επικίνδυνης οδήγησης, της σωματικής βλάβης από αμέλεια, την εγκατάλειψη μετά από τροχαίο και τη φθορά ξένης περιουσίας.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας ο τουριστικός πράκτορας Βασίλης Καλούδης επεσήμανε ότι επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο δεν έχει σχέση με την πλειοψηφία των τουριστών που φιλοξενούνται στη νότια Κέρκυρα.

Ο κος Καλούδης είπε ότι θα πρέπει όλοι οι φορείς του τουρισμού να προστατεύσουν την περιοχή που έχει πληγεί από την αρνητική διαφήμιση, τονίζοντας ότι οι τουριστικοί πράκτορες έχουν ήδη επικοινωνήσει με την πρόεδρο του ΕΟΤ προκειμένου να υπάρξει άμεση παρέμβαση.

Να θυμίσουμε ότι ο Κάβος της νότιας Κέρκυρας βρέθηκε στο επίκεντρο της αρνητικής δημοσιότητας μετά την ανάρτηση, σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο που καταγράφει επεισόδια μεταξύ τουριστών αλλά και μετά την καταγγελία του γνωστού ράπερ Russ Millions ότι δέχτηκε επίθεση από νεαρούς, οι οποίοι επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More