Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καρολίνα: Εμφάνιση του Τζο Μπάιντεν σε ποδήλατο – «Αυτή την φορά χωρίς ατύχημα»

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν και η Πρώτη Κυρία Τζιλ έκαναν βόλτα με ποδήλατο κατά τις διακοπές τους στο νησί Kiawah, στη Νότια Καρολίνα.

WATCH: President Joe Biden takes a bike ride along a South Carolina beach pic.twitter.com/edyuKaTDUC

— Reuters Asia (@ReutersAsia) August 14, 2022

Οι  δημοσιογράφοι ζήτησαν δηλώσεις αλλά ο κύριος Μπάιντεν αρνήθηκε να σχολιάσει την επικαιρότητα, ενώ σταμάτησε για να φωτογραφηθεί με αρκετούς από τους λουόμενους.

Σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζεται αμφιβολία για το εάν «ήταν πραγματικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ με ποδήλατο», ενώ ειδησεογραφικά πρακτορεία υπενθύμισαν το ατύχημα του περασμένου Ιουνίου στο Ντέλαγουερ.

Here’s footage I took of President @JoeBiden falling over on his bike this morning in Rehoboth. pic.twitter.com/hCt1af0pFU

— Nikki Schwab (@NikkiSchwab) June 18, 2022

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail εμπλουτίζει το ρεπορτάζ από την ποδηλασία του Τζο Μπάιντεν, υπενθυμίζοντας ότι ακριβώς πριν από ένα χρόνο το Αφγανιστάν επέστρεψε στην κυριαρχία των Ταλιμπάν, μετά την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων.

Joe Biden enjoys bike ride with Jill on one-year anniversary of Afghanistan falling to Taliban

Earlier Today: Brother of Marine killed in Afghanistan due to Biden’s botched withdrawal commits suicide https://t.co/R11uYW3SnA

— RPK Report (@RPKReport) August 14, 2022

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More