Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασκάνης για καύση ζώων στις πληγείσες περιοχές: Μέσα σε τρεις ημέρες έχουμε διαχειριστεί 800 τόνους ζώων – Απόκοσμη η κατάσταση

«Η κατάσταση είναι τραγική. Είναι απόκοσμα» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Θοδωρής Κασκάνης, χημικός μηχανικός, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. KAFSIS σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στις πληγείσες περιοχές από τη φονική κακοκαιρία Daniel.

«Εμείς, εδώ και δύο χρόνια, σαν εταιρεία έχουμε αναλάβει το έργο της διαχείρισης όλων των νεκρών ζώων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και όχι μόνο. Αναλαμβάνουμε τη συλλογή, τη μεταφορά και την περαιτέρω διαχείρισή τους σε μονάδες αποτέφρωσης» σημείωσε εξηγώντας ποια ήταν η κατάσταση μέχρι σήμερα και προσέθεσε πως το σχετικό πρόγραμμα μπορεί να δεχθεί γύρω στους 100 τόνους το μήνα νεκρά ζώα. «Εδώ όμως μιλάμε για μια κατάσταση στην οποία τα ζώα αυτή τη στιγμή ανυπολόγιστα. Φανταστείτε ότι από την Κυριακή που επιχειρούμε στο πεδίο και ειδικότερα στην περιοχή των Τρικάλων και της Καρδίτσας αλλά και της Μαγνησίας, όπου βεβαίως έχουμε πρόσβαση, έχουμε διαχειριστεί 800 τόνους σε τρεις μέρες» υπογράμμισε.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More