Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κομοτηνή: Ζωντανή κυψέλη αθλητισμού το γήπεδο στην αυλή του 4ου Γυμνασίου

Μια ζωντανή «κυψέλη» αποτελεί το κλειστό γήπεδο του μπάσκετ του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής. Κάθε απόγευμα δεκάδες μικρά παιδιά συνοδεία γονέων και κηδεμόνων αθλούνται.

«Στην πόλη υπάρχουν αρκετές επιλογές για άθληση», δηλώνουν στο www.ertnews.gr οι γονείς και σημειώνουν την ικανοποίησή τους από το γεγονός ότι η ασφάλεια είναι το πρωτεύον που ελέγχουν και ζητούν. «Το κλίμα είναι πολύ καλό», τονίζουν χωρίς να τραβούν το βλέμμα τους από το γήπεδο, όπου δίνονται οι οδηγίες στους μικρούς φίλους –φίλες του αθλητισμού.

Μικρά παιδιά της γύρω γειτονιάς, αλλά και από άλλες περιοχές της Κομοτηνής αναζητούν λίγες στιγμές διαφυγής και ξεγνοιασιάς. Όπως τονίζουν, η αξιοποίηση του χώρου αυτού γίνεται με σωστό τρόπο και φέρουν ως παράδειγμα αφορμής και ζωντάνιας το σύλλογο «Αίαντα» και τις συχνές προπονήσεις των γυμναστών τους.

Όσον αφορά στα ζητήματα που οι ίδιοι θέτουν; διατήρηση της ασφάλειας, της καθαριότητας, σωστή φύλαξη και επίβλεψη του χώρου και περισσότερες ώρες λειτουργίας με την παρουσία γυμναστών.

Ρεπορτάζ: Μαρία Νικολάου

Exif_JPEG_420

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More