Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κομοτηνή: Στο δρόμο για τις κάλπες η νεολαία των κομμάτων παρούσα

«Μια φοιτητική παράταξη έχει να προσφέρει πολλά» δηλώνουν φοιτητές και φοιτήτριες- μέλη και οι ίδιοι/ιες σε συλλόγους που δραστηριοποιούνται στους κόλπους των κομματικών οργανισμών. Η κομματική νεολαία είναι και πάλι παρούσα.

Τι κι αν τα χρόνια πέρασαν; Τα συνθήματα δεν λείπουν, ομοίως και οι σημαίες στα χέρια. «Στο δρόμο για τις κάλπες η δική τους παρουσία γίνεται πάντα πιο έντονη» σημειώνουν και δηλώνουν ότι « Όπου το χειροκρότημα, εκεί και το ευφάνταστο σύνθημα εκεί και εκείνοι».

«Δεν ακολουθούμε τη γραμμή του κόμματος (εν: πάντα) είμαστε πιο ευέλικτοι, όχι πολιτικά φερέφωνα» δηλώνουν στο www.ertnews.gr στο περιθώριο μιας ακόμη πολιτικής εκδήλωσης και σημειώνουν ότι αυτό που προέχει είναι η μέριμνα της πολιτείας για το κοινωνικό σύνολο , ομοίως και για τη στήριξη των φοιτητών –τριών.

Χωρίς να κρύβουν τον προβληματισμό τους για το παρόν και το μέλλον των παρατάξεων τους σημειώνουν με βεβαιότητα ότι η ενασχόληση με την πολιτική αξίζει εάν όντως ο ασχολούμενος το βλέπει σοβαρά και εάν έχει, όντως, σκοπό να βελτιώσει τη χώρα.

«Ο καθένας έχει τη δική του άποψη» λέει. Σχολιάζοντας δε τη στάση του κόσμου τονίζουν ότι: «Μας θεωρούν έτοιμο χειροκρότημα» και σημειώνουν την αντίθεση τους: «Δεν πρέπει να προσφέρεται ως άνευ λόγου και αφειδώς» το χειροκρότημα των νέων.

Ρεπορτάζ –κείμενο – φωτογραφίες: Μαρία Νικολάου

Exif_JPEG_420

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More