Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορώνη: Παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Ταγωνίδη – Μανιατάκη “Ο Περιπλανώμενος Σαμαρείτης”

Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Ο Περιπλανώμενος Σαμαρείτης: Ιστορική προσέγγιση των ναών και τόπων λατρείας του Δήμου Πύλου-Νέστορος» της αντιπροέδρου του Μανιατακείου Ιδρύματος, Ελένης Ταγωνίδη – Μανιατάκη πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (3 Ιουλίου) στις 7.30 μ.μ. στον αύλειο χώρο της Παναγίας Ελεήστριας στην Κορώνη.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Παναγιώτης Νίκας Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Παναγιώτης Καρβέλας Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος και ο Δημήτρης Καφαντάρης Γενικός Γραμματέας ΚΕΔΕ – τέως Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος.

Ομιλητές: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο αρχαιολόγος – Πρόεδρος της Εταιρείας Αρχαιολογικών Μεσσηνιακών Σπουδών Πέτρος Θέμελης, η Ευγενία Μπιτσάνη καθηγήτρια Πολιτιστικής Πολιτικής και Διαπολιτισμικών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Πελοννήσου και η συγγραφέας κ. Ταγωνίδη – Μανιατάκη.
Θα συντονίσει η δημοσιογράφος Γιούλα Σαρδέλη.

Η εκδήλωση που διοργανώνουν το Μανιατάκειον Ίδρυμα και η Εφημερίδα “Ελευθερία” θα προβληθεί και διαδικτυακά στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/channel/UCK4bXlRidJ38eNsHj5gIGyQ/live.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More