Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κως: Το απόγευμα απολογείται ο 35χρονος κατηγορούμενος για προσπάθεια εξαναγκασμού σε βιασμό

Στις 7 το απόγευμα θα απολογηθεί στην ανακρίτρια Κω ο 35 χρόνος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων κοριτσιών και προσπάθεια εξαναγκασμού σε βιασμό.

Η ανάκριση ορίστηκε για το απόγευμα καθώς ο συνήγορος υπεράσπισης του συλληφθέντος είχε να εκδικάσει άλλη υπόθεση εκτός Κω.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος προχώρησε το προηγούμενο Σάββατο σε ασελγείς χειρονομίες με στόχο τρεις μαθήτριες (13 και 14 ετών), σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, μέσα σε μπαρ, όπου γίνονταν χοροεσπερίδα Γυμνασίου.

Σύμφωνα με τη κατάθεση μιας 13χρονης μαθήτριας, όταν η ίδια βγήκε από το κατάστημα ο δράστης την ακολούθησε και την πίεσε οδηγώντας την στο αυτοκίνητό του, επιχειρώντας να τη βιάσει, ωστόσο η μαθήτρια κατάφερε να διαφύγει.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ν, Αιγαίου ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου, πρώτη φορά συνέβη τέτοιο περιστατικό στο σχολείο και στο νησί. Υποστήριξε ότι τα μέλη του Συλλόγου δεν άφησαν τον 35χρονο να εισέλθει στο μπαρ, όταν ο ίδιος το ζήτησε, ισχυριζόμενος πως έχει παιδί που συμμετέχει στο πάρτι, καθώς η είσοδος σε γονείς δεν επιτρεπόταν παρά μόνο σε μέλη του ΔΣ για περιφρούρηση.

“Ότι έγινε συνέβη έξω από το μπαρ και μάλιστα σε απόσταση από το κατάστημα”, υποστήριξε ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων, οπότε και δεν είχαν εικόνα.

Αργότερα βέβαια, όταν η μαθήτρια άλλου Γυμνασίου ενημέρωσε για την επίθεση εναντίον της, κλήθηκε η Αστυνομία και συνελήφθη ο δράστης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και παραμένει προφυλακισμένος μέχρι να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More