Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λάρισα: Χωρίς θέρμανση το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Εργασίες αποκατάστασης

Βλάβη στις σωληνώσεις έχει θέσει εκτός το σύστημα θέρμανσης στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο-Νηπιαγωγείο Λάρισας, με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση να παραμείνει κλειστή η μονάδα μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης, δηλαδή ως και τις 11 ιανουαρίου.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε από τον δ/ντη της σχολικής μονάδας, στην οποία στεγάζεται και το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Δ. Λαρισαίων, τη Δευτέρα με το άνοιγμα των σχολείων.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης Ηρακλής Γερογιώκας ανέφερε ότι “άμεσα ειδοποιήθηκαν η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και ο Δήμαρχος Λαρισαίων για το ζήτημα, ενώ κλήθηκε και συνεργαζόμενο με το σχολείο τεχνικό συνεργείο.
Αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι εργασίες για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης και προκειμένου να γίνει η εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών με ασφάλεια για τους μαθητές, αποφασίστηκε και η ολιγοήμερη αναστολή λειτουργίας των εν λόγω μονάδων. Θα ήθελα να ζητήσω την υπομονή των γονέων, κηδεμόνων και των μαθητών. Αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα, αλλά προέχει η ασφάλεια όλων
».

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τις σχετικές αποφάσεις του Δημάρχου Λαρισαίων Θανάση Μαμάκου, έχει ανασταλεί η λειτουργία του ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ που στεγάζεται στον χώρο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, από τις 8 Ιανουαρίου ως τις 11 Ιανουαρίου 2024, καθώς και η λειτουργία του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Λάρισας από τις 9
Ιανουαρίου ως τις 11 Ιανουαρίου 2024.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More