Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λέσβος: Δράσεις για ανάκαμψη της κρουαζιέρας με ορίζοντα τριετίας (βίντεο)

Η ενεργοποίηση συγκεκριμένων δράσεων για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στη Λέσβο, μέσω σχετική μελέτης που εκπονήθηκε για την στήριξή της, έτσι ώστε άμεσα να ξεκινήσει η αναστροφή του κλίματος που έχει δημιουργηθεί, λόγω μεταναστευτικού, παρουσιάστηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Νοεμβρίου , στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Five Senses Consulting and Development», Γιάννη  Μπρα.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που θα λάβει η περιφέρεια έτσι ώστε μέσα στα επόμενα χρόνια να αυξηθεί ο αριθμός των κρουαζιερόπλοιων που θα προσεγγίζουν τη Λέσβο. Εξάλλου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ήταν αυτή που ανέθεσε στην συγκεκριμένη εταιρεία την εκπόνηση της μελέτης για την στήριξη της κρουαζιέρας στη Λέσβο.

Σύμφωνα με τον κα Μπρα τα αποτελέσματα αυτών των δράσεων θα φανούν στα επόμενα τρία χρόνια, όπου διαφαίνονται θετικές προοπτικές και αναμένεται αλλαγή του τοπίου από το 2026. «Η Λέσβος και η πόλη της Μυτιλήνης ως προορισμοί έχουν να δώσουν πολλά στην κρουαζιέρα και οι βατές προτάσεις μας θα αυξήσουν την άμεση πληροφόρηση στον επισκέπτη και με αυτό το πρότζεκτ θα μπορέσουμε να το πετύχουμε, να συνδέσουμε το νησί διαδραστικά με την πληροφορία», ανέφερε ο κ. Μπρας.  

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More