Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μία 22χρονη από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚάν

Αναστάτωση έχει προκαλέσει μια 22χρονη από την Πολωνία που με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνει ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚάν.

Η νεαρή γυναίκα με το όνομα Julia Wendel, ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν, το κορίτσι από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία. Μάλιστα η ίδια τονίζει ότι η οικογένεια ΜακΚαν απευθύνθηκε σε εκείνη για να κάνει τεστ DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για το μικρό κορίτσι.

Ο λογαριασμός “I am Madeleine McCann” στο Instagram εμφανίστηκε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου και γρήγορα συγκέντρωσε περισσότερους από 75.000 ακόλουθους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Jerusalem Post» η Julia Wendel, η οποία έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ανάρτηση του ισχυρισμού της, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας κακοποιήθηκε από έναν Γερμανό παιδόφιλο, ο οποίος ήταν βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση.

Παράλληλα η 22χρονη ανέφερες ότι έχει το ίδιο ελάττωμα στο μάτι που είχε το εξαφανισμένο κορίτσι και μοιάζει με τους γονείς της, τον Γκάρι και την Κέιτ.

Άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας ΜακΚάν δήλωσε ότι «η οικογένεια δεν παίρνει κανένα ρίσκο και είναι πρόθυμη να ελέγξει κάθε αναφορά. Είναι σημαντικό να εξετάσουν όλους τους παράγοντες και το κορίτσι όντως μοιάζει. Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Αν αυτά που λέει είναι αλήθεια, υπάρχει πιθανότητα να είναι αυτή».

Σύμφωνα με την Wendel, δεν είχε ακούσει για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν μέχρι που άρχισε να κάνει ερωτήσεις στους γονείς της για την παιδική της ηλικία, από την οποία δεν έχει καμία ανάμνηση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More