Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεγάλη νίκη πρόκριση για Παπαμιχαήλ | Δεν τα κατάφερε η Γραμματικοπούλου

 

Η Ελληνίδα αθλήτρια, πήρε τη νίκη κόντρα στην Ρέκα Λούκα Γιάνι επικρατώντας με 6-1, 6-0 και ταυτόχρονα την πρόκριση στον 10 προκριματικό γύρο του Australian Open, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μαρίνα Μπασόλ Ριμπέρα και γνώρισε την ήττα με 6-2, 6-1 μέσα σε 70 λεπτά για τον 1ο προκριματικό γύρο του Australian Open μένοντας πρόωρα εκτός διοργάνωσης.

Αυτός είναι ο δεύτερος αποκλεισμός της στην πρώτη φάση των προκριματικών του Australian Open σε 5 συμμετοχές, ενώ μετρά και τρεις σερί προκρίσεις (2017, 2018, 2019) στον 2ο προκριματικό γύρο.

Από την άλλη, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, επικρατώντας της Νο111 του κόσμου Ρέκα Λούκα Γιάνι με 6-1, 6-0 για τον 1ο προκριματικό γύρο του Australian Open σημειώνοντας  την πρώτη νίκη καριέρας στη διοργάνωση!

Έτσι πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Σέρβα και Νο153 του κόσμου Όλγα Ντανίλοβιτς η οποία επικράτησε της Βραζιλιάνας (Νο216), Καρολίνα Άλβεζ με 6-2, 6-4.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More