Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με γιγαντοοθόνες αφής η ΕΡΤ πρωτοπορεί στις εθνικές εκλογές – Συνεχής ροή ειδήσεων

Η βραδιά των εκλογών της 21ης Μαϊου θα έχει την σφραγίδα της δημόσιας τηλεόρασης όπου η παρουσίαση και ανάλυση των εξελίξεων θα γίνει με τεχνολογικά εργαλεία που για πρώτη φορά κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα. Το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της ΕΡΤ εργάζονται πυρετωδώς για μία άρτια παρουσίαση αλλά πάνω απ` όλα με την εγκυρότητα και αξιοπιστία της δημόσιας τηλεόρασης.

«Φώτα, κάμερες, σκηνικό: όλα προετοιμάζονται – με κάθε λεπτομέρεια, για την μεγάλη εκλογική αναμέτρηση. Με ένα πρωτοποριακό σύστημα γιγαντοοθόνης αφής, που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ στο παρελθόν στην Ελλάδα, αλλά και με το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού δυναμικού της, η ΕΡΤ θα καλύψει τις εκλογές μεταδίδοντας το exit poll και τα αποτελέσματα της κάλπης» ανέφερε η Βαλέρια Δολαψάκη η οποία μπήκε στις πρόβες και κατέγραψε όσα θα δούμε την μεγάλη βραδιά.

«Με αυτή τη διαδραστική οθόνη η ΕΡΤ αλλάζει επίπεδο στην παρουσίαση των εκλογικών αποτελεσμάτων για πρώτη φορά όλα τα σενάρια για τον σχηματισμό κυβέρνησης θα μπορούν να αποτυπώνονται απλώς με το άγγιγμα της οθόνης», δήλωσε ο Φώτης Καφαράκης, Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης ΕΡΤ.

Ρεπορτάζ Βαλέρια Δολοψάκη | ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More