Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέντοβιτς: «Νιώθω ανασφάλεια | Φοβάμαι να κάνω κάποια πράγματα στον αγώνα»

 

Ο Σέρβος γκαρντ έκανε ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στον Ερυθρό Αστέρα, στο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου για τη Euroleague και επεσήμανε ότι χρειάζεται χρόνο για να ξαναβρεί τα πατήματα του. 

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς, σε δηλώσεις του στη “Novosti”, αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμού που δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται στο 100%, στην εμπιστοσύνη που πρέπει να ανακτήσει στο κορμί του και στο πόδι του που έχει… ατονήσει λόγω της μεγάλης αποχής του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γενικά νιώθω καλά. Η ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα ήταν “εκρηκτική”! Αυτό ακριβώς περίμενα. Όσον αφορά την επιστροφή μου, ειλικρινά δεν έπρεπε να παίξω 21 λεπτά! Το πλάνο ήταν να παίξω πολύ λιγότερο, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν είμαι ακόμα στο 100%. Νιώθω ανασφάλεια… Βλέπω κάποια πράγματα την ώρα του αγώνα που μπορώ και θέλω να κάνω όμως φοβάμαι! Θα μου πάρει χρόνο για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη στο κορμί μου και την αυτοπεποίθησή μου. Το πιο σημαντικό είναι πως όλα πήγαν καλά.

Η φυσική κατάστασή μου είναι σε υψηλό επίπεδο, εκτός από το πόδι που, ας πούμε, έχει ατονήσει λόγω της μεγάλης αποχής μου. Έχω πολλή δουλειά μπροστά μου και φυσικά θα ζητήσω λεπτά και αγώνες, σε συνεργασία με το προπονητικό σταφ. Σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσω να είμαι 100% έτοιμος το συντομότερο δυνατό».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More