Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οδηγοί Τουριστικών Λεωφορείων Κω: Το σημερινό ατύχημα δείχνει τι θα συμβεί το καλοκαίρι αν δεν παρθούν μέτρα προστασίας

Τον “κώδωνα” του κινδύνου κρούει για άλλη μια φορά το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κω και ζητά από  εισαγγελική και Αστυνομική αρχή να πάρουν άμεσα μέτρα προστασίας της ζωής κατοίκων, επισκεπτών και εργαζομένων στον ορεινό οικισμό της Ζιάς.

“Μόλις λίγες μέρες” υπενθυμίζει το Σωματείο “από την μη αποδοχή των ασφαλιστικών μέτρων που καταθέσαμε  στο Ειρηνοδικείο της Κω και την ενιαία στάση Πρακτόρων, Δήμου και Ιδιοκτητών Ταξί να αντικρούσουν το αίτημά μας για λήψη μέτρων προστασίας και ένα ακόμα ατύχημα δείχνει τι θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες στη περιοχή”.

Αφορμή, άλλο ένα ατύχημα, που σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή 5 Μάη στον δρόμο, που οδηγεί στον ορεινό παραδοσιακό οικισμό, που παρά λίγο θα κόστιζε σε ανθρώπινες ζωές.

‘’Άγιο”  είχε ο οδηγός που κατευθύνονταν στο δρόμο προς Ζιά” υπογραμμίζει η διοίκηση του Σωματείου προτείνοντας για μια ακόμη φορά μονοδρόμηση και απαγόρευση βαρέων οχημάτων εντός οικισμού, προκειμένου, όπως υπογραμμίζουν, να προστατευθούν οι ζωές τόσων ανθρώπων απέναντι σε κάθε είδους συμφέροντα.

“Δεν θα είμαστε ΕΜΕΙΣ αυτοί που με αυτές τις συνθήκες, θα βγάλουν το “φίδι από την τρύπα” τονίζουν οι Οδηγοί Τουριστικών Λεωφορείων Κω, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι είναι αυτοί που εξαντλούν κάθε νόμιμο μέσο για την αποφυγή δυστυχημάτων.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More