Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οικογένειες Αργεντινών παικτών βρήκαν αλλού στέγη λόγω προβλημάτων ασφαλείας στο Κατάρ

Μέλη οικογενειών παικτών της Αργεντινής φοβούνται για την ασφάλειά τους στο Κατάρ και έφυγαν από το Qatar’s Waterfront Hotel μετά από μια διακοπή ρεύματος αργά τη νύχτα – και διέφυγαν σε πολυτελείς εγκαταστάσεις σε νησιά πέντε αστέρων – ημέρες αφότου η σύζυγος του Λαουτάρο Μαρτίνες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού βρήκε σπασμένο γυαλί στο ποτό της!

Οι ελπίδες της Αργεντινής για ομαλή πορεία προς τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου φαίνεται ότι ψαλιδίζονται ως ένα βαθμό – αφού ένα πάρτι για τις γυναίκες των παικτών της ομάδας λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε ένα δράμα αργά το βράδυ. Πολλές από τις συζύγους και τις φίλες των διάσημων παικτών της Αργεντινής αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το ξενοδοχείο τους αργά το βράδυ μετά από μια διακοπή ρεύματος που έριξε το κτίριο στο σκοτάδι, αποκαλύπτει η Sportsmail.

Αρκετές άλλες διάσημες σύζυγοι παικτών, καθώς και οι γονείς και τα παιδιά των παικτών χρειάστηκε να μεταφερθούν από το πεντάστερο ξενοδοχείο Waterfront επειδή θεώρησαν ότι δεν ήταν πλέον ασφαλείς στο ξενοδοχείο τους.

Μεταφέρθηκαν σε ένα εναλλακτικό πολυτελές ξενοδοχείο σε ένα νησί σε μια μετακίνηση έκτακτης ανάγκης – λίγο πάνω από 72 ώρες πριν από τη σύγκρουση της ομάδας με τη Γαλλία.
Πηγή ανέφερε σχετικά: «Οι Αργεντινοί έχουν πληρώσει πολλά χρήματα και δεν περιμένουν να κάτσουν στο σκοτάδι στα δωμάτια του ξενοδοχείου τους – και υπήρχαν επίσης ζητήματα ασφάλειας. Πολλοί από αυτούς έχουν μικρά παιδιά και μωρά και αφού μίλησαν με τους παίκτες και το υπόλοιπο προσωπικό, αποφάσισαν να μετακομίσουν».

Ήταν το δεύτερο δράμα για την Αγκουστίνα Γκάντολφο μέσα σε λίγες μέρες. Η 26χρονη επιχειρηματίας από τη Μεντόζα φέρεται να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού βρήκε κομμάτια γυαλιού στο ποτό της ενώ βρισκόταν σε κλαμπ που πανηγύριζε μετά τη νίκη της Αργεντινής στον ημιτελικό με την Κροατία το βράδυ της Τρίτης.

Αναζήτησε ιατρική βοήθεια φοβούμενη ότι μπορεί να είχε πιει λίγο από το ποτήρι. Οι γιατροί που την εξέτασαν ήταν ικανοποιημένοι ότι δεν είχε τραυματιστεί.

Αλλά όταν αργότερα οι ντόπιοι είπαν ότι η Gandolfo μπορεί να έβαλε η ίδια το γυαλί στο ποτό της σε ένα κλαμπ σε ένα εμπορικό κέντρο του Κατάρ, μπήκε στο Instagram για να τους επικρίνει, λέγοντας: «Ντροπή, κάναμε καταγγελία και υπάρχουν μάρτυρες στο κλαμπ».

Το Waterfront είναι ένα από τα επτά ξενοδοχεία στο επίκεντρο μιας διαμάχης για οικονομικές συμφωνίες με τους τουριστικούς πράκτορες Khaya και τους σεΐχηδες ιδιοκτήτες τους.

Έχουν ξεσπάσει μια σειρά από ισχυρισμούς ότι ζητήθηκε από τους επισκέπτες επιπλέον πληρωμές κατά το check in σε δωμάτια που είχαν προπληρωθεί και οι τιμές είχαν συμφωνηθεί.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Khaya, Volkhard Bauer, δήλωσε στο Sportsmail: «Δύο εβδομάδες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο λάβαμε απαιτήσεις από τα ξενοδοχεία που απαιτούσαν επιπλέον 550.000 δολάρια, παρόλο που είχαμε προπληρώσει 10 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα αξιολογούμε ποια νομικά βήματα είναι ανοιχτά για εμάς».
Η Sportsmail τηλεφώνησε με έναν από την οικογένεια του Σεΐχη που ασχολείται με την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση και τερμάτισε αμέσως την κλήση χωρίς να απαντήσει!

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More