Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ονειρούπολη Δράμας: Γιορτάζει τα εικοστά της γενέθλια με τη φήμη της να έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα

Κόσμος από την πόλη της Δράμας, τους όμορους νομούς αλλά και επισκέπτες από πιο μακριά, κατέκλυσαν από νωρίς χθες Σάββατο 2 Δεκεμβρίου την Ονειρούπολη για να απολαύσουν τη «μαγευτική» ατμόσφαιρα και το χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, Χριστόδουλο Μαμσάκο, η φήμη της Ονειρούπολης έχει ξεπεράσει τα ελληνική σύνορα, καθώς οι επισκέπτες δεν προέρχονται μόνο από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα και άλλες ελληνικές πόλεις αλλά και από Τουρκία, καθώς και από Ευρωπαϊκές χώρες.

Η Ονειρούπολη συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια, με νεράιδες, ξωτικά, ταράνδους αλλά και τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη, να υποδέχονται τους επισκέπτες και να τους ξεναγούν στο χριστουγεννιάτικο χωριό με ποικίλες δράσεις και παιχνίδια.

Η Ονειρούπολη σήμανε την έναρξη και της φετινής της λειτουργίας με μία εντυπωσιακή συναυλία της αγαπημένης τραγουδίστριας, Ήβης Αδάμου. Μικροί και μεγάλοι περιηγήθηκαν στο πανέμορφο πάρκο της Δράμας και είδαν από κοντά το Σπίτι του Αϊ Βασίλη, το Σπιτάκι των Ονείρων, το Σπιτάκι του Παραμυθιού, το Ταχυδρομείο και το Σαπουνοποιείο της Ονειρούπολης, τον Πύργο του Πάγου και άλλα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More