Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οπαδός της Σαουδικής Αραβίας «ξήλωσε» την πόρτα του σπιτιού του στο 2ο γκολ επί της Αργεντινής! (video)

H πρώτη έκπληξη του Μουντιάλ είναι γεγονός με την Σαουδική Αραβία να επικρατεί με 2-1 και με ανατροπή κιόλας, επί της Αργεντινής που θεωρείται ως ένα από τα φαβορί ακόμη και για την κατάκτηση του τροπαίου!

Bro took the door off??? Football brings out the craziest emotions in you pic.twitter.com/fiQUvB7mkv

— (@Gideoomatic) November 22, 2022

Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν έλειψαν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των Σαουδαράβων, αλλά την παράσταση «έκλεψε» οπαδός που ενώ παρακολουθούσε το παιχνίδι από το σπίτι του μόλις μπήκε το νικητήριο δεύτερο γκολ πάνω στους πανηγυρισμούς έβγαλε τη δική του εξώπορτα από τους μεντεσέδες και την πέταξε έξω από το σπίτι, σε ένα video που ήδη έχει γίνει viral!

Η Σαουδική Αραβία αν και ήταν πίσω στο σκορ, κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ σε μόλις οκτώ λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο της σύγκρουσής της στον Όμιλο Γ με το φαβορί Αργεντινή για να πετύχει αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα σοκ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά η προσπάθειά του δεν αρκούσε, καθώς με τα γκολ των Σάλεχ Αλ-Σεχρί και Σάλεμ Αλ-Νταουσάρι η Σαουδική Αραβία πήρε τη σπουδαία νίκη.

Για την ιστορία σκόρερς ήταν ο Saleh Al-Shehri και ο Al-Dawsari που ήδη θα θεωρούνται ως εθνικοί ήρωες στη χώρα τους!

Οι οπαδοί της Σαουδικής Αραβίας μαγνητοσκοπήθηκαν επίσης να κοροϊδεύουν τον Λιονέλ Μέσι και την Αργεντινή αντιγράφοντας τη γιορτή «Sui» του αντιπάλου του Κριστιάνο Ρονάλντο για να γιορτάσουν τη νίκη τους.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More