Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο γιος του Άντριου Λόιντ Βέμπερ, Νίκολας, πέθανε σε ηλικία 43 ετών

Ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ ανακοίνωσε ότι ο μεγαλύτερος γιος του, Νίκολας, πέθανε από καρκίνο του στομάχου σε ηλικία 43 ετών.

Ο δημοφιλής Βρετανός συνθέτης και παραγωγός σε μιούζικαλ έγραψε στο twitter:

«Είμαι συντετριμμένος που πρέπει να ανακοινώσω ότι ο αγαπημένος μεγαλύτερος γιος μου, Νικ, πέθανε πριν από μερικές ώρες στο νοσοκομείο Μπάσινγκστοοκ. Ολη η οικογένεια βρίσκεται μαζί και είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι», έγραψε ο Αντριου Λόιντ Βέμπερ σε ανακοίνωση που κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

I am shattered to have to announce that my beloved elder son Nick died a few hours ago in Basingstoke Hospital. His whole family is gathered together and we are all totally bereft. -ALW

— Andrew Lloyd Webber (@OfficialALW) March 25, 2023

Τη δυσάρεστη είδηση ότι ο πρωτότοκος γιος του είχε μόνο λίγους μήνες ζωής έκανε ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ μια εβδομάδα πριν.

O Άγγλος συνθέτης που δημιούργησε τη μουσική για τα διάσημα μιούζικαλ «Cats», «The Phantom of the Opera», «Evita» και υπογράφει τον ύμνο για την επικείμενη τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου, αποκάλυψε το περασμένο Σάββατο ότι ο 43χρονος γιος ήταν του σοβαρά άρρωστος καθώς έχει προσβληθεί από καρκίνο στο στομάχι και ήταν συντετριμμένος.

Όπως έγραψε η βρετανική Daily Mail ο 74χρονος συνθέτης αποκάλυψε ότι ο γιος του, το οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, παλεύει με την ασθένεια τους τελευταίους 18 μήνες με την πρόγνωση να μην είναι καλή.

Ο δημιουργός της υπερπαραγωγής «Το φάντασμα της Όπερας» προέβη στην σχετική ανακοίνωση καθώς δεν θα παρευρεθεί στην πρεμιέρα του νέου του μιούζικαλ, «Βad Cinderella».

Ο 43χρονος γιος του, Νίκ Βέμπερ, ακολούθησε τα χνάρια του διάσημου πατέρα του στη σύνθεση μουσικής έχοντας γράψει το Fat Friends The Musical και μουσική για τηλεοπτικές ταινίες και σειρές.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More