Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο πρόεδρος της PEGA κατά Παπαδημούλη για την ανάρτηση στο Twitter σε σχέση με τις υποκλοπές

Την ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη στο Twitter αποδοκιμάζει ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, Jeroen Lenaers. Όπως αναφέρει σε δική του ανάρτηση στο Twitter ο κ. Lenaers, η απόφαση που παρουσίασε ο κ. Παπαδημούλης να έχει εγκριθεί «ομόφωνα από το προεδρείο του Ευρωκοινοβουλίου», δεν αποτελεί, σύμφωνα με τον ίδιο, τίποτε άλλο παρά «ένα πολύ πρώιμο σχέδιο ατζέντας για εσωτερική χρήση, το οποίο δεν είχε καν κοινοποιηθεί στις πολιτικές ομάδες ή άλλους συνομιλητές».

Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «είναι ντροπή που ένας αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μοιράζεται ένα τέτοιο εσωτερικό σχέδιο εγγράφου για εγχώριους πολιτικούς σκοπούς. Δεν έχουμε καν προσεγγίσει πιθανούς εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης για να μας συναντήσουν κατά τη διάρκεια της αποστολής μας και τώρα που αυτό έχει διαρρεύσει, θα επανεκτιμήσουμε πώς θα προχωρήσουμε στην αποστολή αυτή».

This is only a very very first draft agenda, for internal administrative use only, that has not been shared even with the political groups, let alone with potential interlocutors. 1/ https://t.co/Z1uBh9hIYD

— Jeroen Lenaers (@jeroen_lenaers) October 3, 2022

We have not even approached potential representatives of the Greek government to meet us during our mission. Now this has been leaked, we will reevaluate how to proceed with this mission.

— Jeroen Lenaers (@jeroen_lenaers) October 3, 2022

Νωρίτερα, ο κ. Παπαδημούλης, στη δική του ανάρτηση, ισχυρίστηκε πως η Επιτροπή PEGA θα ερχόταν στην Ελλάδα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ζητώντας να δει μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλα πρόσωπα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More