Δευτέρα, 10 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ Φερνάντο Τόρες διεκδικεί 801.253 ευρώ από την ισπανική κυβέρνηση για απώλειες λόγω Covid-19

Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ Φερνάντο Τόρες διεκδικεί 801.253 ευρώ από την ισπανική κυβέρνηση για απώλειες λόγω Covid-19

Ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι και της Λίβερπουλ Φερνάντο Τόρες φέρεται να προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά της ισπανικής κυβέρνησης λόγω ζημιών που υπέστη από την πανδημία Covid-19.

Ο Ισπανός, ο οποίος δεν είναι προπονητής στην ομάδα της παιδικής του ηλικίας, την Ατλέτικο Μαδρίτης, αποσύρθηκε το 2019 μετά από ένα πέρασμα από την Ιαπωνία.

Από τότε που κρέμασε τα παπούτσια του, ο Τόρες έκανε αρκετές επενδύσεις, καθώς είναι ιδιοκτήτης μιας αλυσίδας γυμναστηρίων, με την επωνυμία “New Fitness”.

Σύμφωνα με το ισπανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο El Confidencial, μέσω του Football Espana, η αλυσίδα γυμναστηρίων του είχε φτάσει σε κέρδη 86.000 λίρες πριν από την πανδημία, πριν εισαχθούν μέτρα ασφαλείας στην Ισπανία από την κυβέρνηση και το Συμβούλιο της Μαδρίτης.

Στη συνέχεια, τα κέρδη του μειώθηκαν σε ζημία 172.000 λιρών τον επόμενο χρόνο, καθώς ο Τόρες ισχυρίστηκε ότι οι ισπανικοί περιορισμοί ήταν “δυσανάλογοι και έντονοι”.

Ο Τόρες είδε την υπόθεσή του να απορρίπτεται από την τοπική δικαιοσύνη, συνεχίζει η έκθεση.

Το θέμα έχει πλέον κλιμακωθεί και έχει φτάσει στο Ανώτατο Δικαστήριο, με τον πρώην επιθετικό της Premier League να απαιτεί από την εταιρεία του να του επιστραφούν οι απώλειες.

Μένει να φανεί αν ο 39χρονος θα επιτύχει στον δικαστικό αγώνα του.

Αυτή τη στιγμή είναι προπονητής της ομάδας κάτω των 19 ετών της Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία και θα μπορούσε να έχει μέλλον και πάλι στους μεγάλους.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More