Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, το μοναχοπαίδι του Έλβις

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών η τραγουδίστρια Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, το μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις, όπως ανακοίνωσε η μητέρα της.

Η 54χρονη υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια το πρωί της Πέμπτης και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ την οδυνηρή είδηση ότι η πανέμορφη κόρη μου Lisa Marie έφυγε από κοντά μας. Ήταν η πιο παθιασμένη, δυνατή και αγαπητή γυναίκα που γνώρισα ποτέ» δήλωσε η μητέρα της.

Λίγες ώρες νωρίτερα η 77χρονη μητέρα ζητούσε από τον κόσμο να κρατήσει την ίδια και την οικογένειά τους στις προσευχές τους.

Είπε ότι η κόρη της «μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο», με τους τραυματιοφορείς να καλούνται λίγο πριν από τις 10.40 π.μ.

Η οικογένεια της Presley, συμπεριλαμβανομένης της Priscilla και της κόρης της Riley Keough, φωτογραφήθηκε έξω από νοσοκομείο στο Λος Άντζελες πριν ανακοινωθεί ο θάνατός της.

Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Presley βρέθηκε στην παλιά έπαυλη Graceland του πατέρα της στο Μέμφις του Τενεσί, για να γιορτάσει την επέτειο της γέννησής του στις 8 Ιανουαρίου 1935.

Παράλληλα το βράδυ της Τρίτης η Lisa Marie Presley παρευρέθηκε με τη μητέρα της στα βραβεία για τις Χρυσές Σφαίρες προκειμένου να υποστηρίξει την ταινία του Baz Luhrmann Elvis, για τον εκλιπόντα πατέρα της.

Ο Έλβις, που θεωρείται ευρέως ως ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης του ροκ εν ρολ στην ιστορία, πέθανε στις 16 Αυγούστου 1977, σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Πηγή: SkyNews

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More