Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παναθηναϊκός: «Αποφυγή καπνογόνων και λέιζερ, να προστατεύει το σπίτι μας»

 

Η ”πράσινη” ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες προς τον κόσμο της, για το σημερινό παιχνίδι με την Σλάβια (11/8, 20:30 ΕΡΑΣΠΟΡ), καλώντας τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους.

Ο Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ στη Λεωφόρο (11/8, 20:30, ΕΡΑΣΠΟΡ), καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από τον πρώτο αγώνα στην Πράγα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Ο κόσμος του ”τριφυλλιού” έκανε sold out σε 30 λεπτά και η ”πράσινη” ΠΑΕ με ανακοίνωση της καλεί τους φιλάθλους να δώσουν ώθηση στην ομάδα μόνο με την φωνή τους και πως είναι σημαντικό να αποφευχθεί η χρήση λέιζερ και καπνογόνων, καθώς αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε τιμωρία της έδρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός δίνει ένα σημαντικό αγώνα κόντρα στη Σλάβια Πράγας στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Οι φίλοι της ομάδας μας έχουν ήδη δείξει τη διάθεσή τους να συμπαρασταθούν στο Τριφύλλι, εξαντλώντας τα διαθέσιμα εισιτήρια.
Απαραίτητα στοιχεία είναι η φωνή και η υποστήριξη όλων σε κόσμιο πλαίσιο. Κάθε συμπεριφορά που θα ξεπεράσει τα όρια, θα είναι άμεσα βλαπτική στην ομάδα και μπορεί να προκαλέσει την τιμωρία της. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν απόψε στις εξέδρες του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» να αποφύγουν χρήση καπνογόνων και λέιζερ. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι χαρακτηρισμένος από την UEFA ως υψηλής επικινδυνότητας, οπότε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ο 12ος παίκτης μας, θα πρέπει με τη συμπεριφορά του να προστατέψει το σπίτι του συλλόγου.

Όλοι μαζί για την πρόκριση!».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More