Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο «Για τον Δήμο που αξίζουμε» του Δήμου Δυτικής Σάμου

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου: «Για τον Δήμο που αξίζουμε» του Δήμου Δυτικής Σάμου, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων Καρλοβάσου.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου, Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους, πριν την έναρξη της ομιλίας του παρουσίασε τους βασικούς στόχους και άξονες στους οποίους θα κινηθεί η νέα δημοτική αρχή, θέτοντας σε αντιδιαστολή την υπάρχουσα κατάσταση από την νυν ηγεσία του Δήμου, επικρίνοντας την για αδιαφορία, έλλειψη στρατηγικής και σχεδιασμού, και υποβάθμισης της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο κ. Παπαθεοφάνους αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του ανά τομείς, καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει τους υποψηφίους του ώστε η Δυτική Σάμος να αποκτήσει την εικόνα που της αξίζει». Στην συνέχεια κάλεσε έναν – έναν τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και τους υποψηφίους των τοπικών Διαμερισμάτων.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν οι πρώην βουλευτές, Σάμου Θαλασσινός Θαλασσινός και Πυθαγόρας Βαρδίκος, ο πρώην Δήμαρχος Σάμου, Στέλιος Θάνος, η αντιπεριφερειάρχης, Άννυ Ανδρεάδη, πλήθος υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων από τα περιφερειακά ψηφοδέλτια, του κ. Μουτζούρη, του κ. Στεφανή και της κ. Χοχλάκα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More