Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πετρέας: «Πήραμε σημαντικό τρίποντο ενόψει πλέι-οφ» (video)

 

Στη σημασία της νίκης που πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άθλο στάθηκε ο έμπειρος κεντρικός, ενώ αναφέρθηκε και στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει το “τριφύλλι” μπροστά του. 

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με σχετική άνεση από την έδρα του Αριστοτέλη Σκύδρας, επικρατώντας με 3-0 σετ και πήρε βαθμολογική “ανάσα” ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο έμπειρος κεντρικός του “τριφυλλιού”, Γιώργος Πετρέας, σε δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε πως ήταν σημαντική νίκη μετά από μια ήττα-σοκ που είχε γνωρίσει η ομάδα του κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πετρέας:

«Έχουμε δύο αγώνες κάθε εβδομάδα. Θέλαμε να νικήσουμε καθαρη νίκη ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να επικεντρωθούμε γρήγορα στο επόμενο ματς που είναι πολύ γρήγορα, μετά από τρεις ημέρες με την ομάδα της Κηφισιά. Ημασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και πιέσαμε το σερβίς, εκμεταλευτήκαμε την απουσία του Κώστα Προύσαλη και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο που είναι σημαντικό για το πλασάρισμα μας ενόψει των πλέι οφ».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More