Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Λάρισα παρουσία του γραμματέα Ανδρέα Σπυρόπουλου

“Το ΠΑΣΟΚ έχει αναδείξει τον αγροδιατροφικό τομέα για την ευρύτερη ανάπτυξη της χώρας μας. Θα είμαστε παρόντες για να ενισχύσουμε τους αγρότες με συγκεκριμένες προτάσεις και στοχεύσεις για μακροπρόθεσμη προώθηση των προϊόντων τους», τόνισε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, κατά την πολιτική εκδήλωση που οργάνωσε η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με αφορμή την διήμερη επίσκεψή του στη Λάρισα.

Ο κ. Σπυρόπουλος στην ομιλία του ανέπτυξε τη γενικότερη πολιτική επικαιρότητα με αιχμή του δόρατος την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση. «Καθημερινά δημιουργούν ζητήματα επιβίωσης σε μεγάλα στρώματα του πληθυσμού. Η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει με οργανωμένο σχέδιο να περιορίσει την κατάσταση και να δημιουργήσει δίχτυ ασφαλείας για τους  ευάλωτους»,  τόνισε σε δηλώσεις του.

Για το μεγάλο θέμα της ενεργειακής κρίσης μίλησε ο αναπληρωτής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής και Διαχείρισης  στο ΕΜΠ,  τομεάρχης  Ενέργειας, Χάρης Δούκας. Όπως τόνισε «στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ  για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης  είναι η επιβολή πλαφόν στην λιανική πώληση του ηλεκτρικού ρεύματος για να σταματήσει το πάρτι των προμηθευτών με τα τεράστια υπερκέρδη».

Αύριο  το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί τη σεισμόπληκτη περιοχή του Δαμασίου Τυρνάβου, όπου θα συναντηθούν με φορείς και κατοίκους της περιοχής και θα ακολουθήσει επίσκεψη στην πόλη των Φαρσάλων.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More