Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολύγυρος: Εγκαινιάστηκε η νέα Ορθοπαιδική Κλινική του νοσοκομείου

Την ανακαινισμένη Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο, που υλοποιήθηκε με πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Πρόκειται για την παλιά Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου, η οποία ανακαινίστηκε με πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να μπορεί το νοσοκομείο να ανταποκριθεί στις ανάγκες της πανδημίας του κορονοϊού.

Με την πανδημία να βρίσκεται σε αποδρομή, το νοσοκομείο αποφάσισε να φιλοξενηθεί εκεί η Ορθοπεδική Κλινική, με την προϋπόθεση ότι εάν απαιτηθεί να χρησιμοποιηθεί εκ νέου για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

“Η παλιά Παθολογική Κλινική μετατράπηκε σε έναν πολύτιμο χώρο για όλη τη διάρκεια της πανδημίας, διαμορφώνοντας καλύτερες συνθήκες νοσηλείας για τους ασθενείς με Covid-19, αλλά και εργασίας για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό του νοσοκομείου. Καθώς πλέον οι ανάγκες για τον κορωνοϊό δεν είναι αυξημένες και ο χώρος θα αξιοποιηθεί από τη διοίκηση του νοσοκομείου ως μια σύγχρονη Ορθοπαιδική Κλινική, πλήρως ανακαινισμένη και πλήρως εξοπλισμένη, με 28 νέες σύγχρονες ηλεκτρονικές κλίνες”, τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More