Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πού βρίσκεται ο Πριγκόζιν; – Νέες φωτογραφίες με αλλόκοτες μεταμφιέσεις και γενειάδες σε στυλ Μπόρατ

Μετά τα εντυπωσιακά ευρήματα που δημοσιοποίησαν οι ρωσικές αρχές από την έφοδο στο σπίτι του Γεβγκένι Πριγκόζιν, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν και νέες φωτογραφίες του επικεφαλής της Βάγκνερ σε μια σειρά από περίεργες μεταμφιέσεις.

Yevgeny Prigozhin in disguise looks like he’s gone to the local paper because was turfed off a @ryanair flight for shouting abuse at the flight crew, and was then roundly insulted by Ryanair’s social media team when he complained on Twitter. pic.twitter.com/KdJ0IllwEq

— Alistair Coleman (@alistaircoleman) July 6, 2023

Σύμφωνα με τις διαδικτυακές πηγές που τις δημοσιεύουν, φέρεται ότι οι φωτογραφίες προέρχονται από το προσωπικό άλμπουμ του Πριγκόζιν και διέρρευσαν από την Υπηρεσία Πληροφοριών της Ρωσίας (FSB) μετά την επιδρομή που διεξήχθη στο σπίτι του στην Αγία Πετρούπολη.

Bizarre pictures of the Wagner Group leader Yevgeny Prigozhin in disguise have been circulating online – but how authentic are they? https://t.co/cY9pEdTOzU

— Metro Science & Tech (@Metro_Tech) July 6, 2023

Οι φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν αρχικά από εφημερίδα φιλική προς το Κρεμλίνο εμφανίζουν τον Πριγκόζιν να ποζάρει με περούκες και γενειάδες.

The Russian security forces continue to allow leaks to the media after the searches of Yevgeny Prigozhin.

This time a part of his selfies archive was published.

Which Prigozhin are you today? pic.twitter.com/YNyV9elL9p

— NEXTA (@nexta_tv) July 5, 2023

Θρίλερ για το που βρίσκεται

Το πρωί της Πέμπτης ο δικτάτορας της Λευκορωσίας και στενός φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλεξάντερ Λουκασένκο, δήλωσε ότι «ο επικεφαλής της Βάγκνερ, Γεβγκένι Πριγκόζιν, δεν βρίσκεται στη Λευκορωσία, αλλά είναι στην Αγία Πετρούπολη».

Πηγή: HellasJournal

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More