Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σάμος: Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ

Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΥ θα συμμετέχει το Ν.Τ της Σάμου, ενώ στάση εργασίας έχει προκηρύξει και το Εργατικό Κέντρο Σάμου από τις 11 το πρωί ως τη λήξη της βάρδιας, ώστε οι εργαζόμενοι του Ιδιωτικού Τομέα να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν σε Βαθύ και Καρλόβασι αντίστοιχα στις 12 το μεσημέρι.

Επίσης ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου συμμετέχει στην απεργία καθώς και το Σωματείο Οικοδόμων ενώ οι Δημοτικοί Υπάλληλοι γνωστοποίησαν ότι θα απεργήσουν όπως και οι εκπαιδευτικοί του νησιού. Κλειστά θα παραμείνουν και τα Φαρμακεία του νησιού την Τετάρτη, 8 Μαρτίου, με απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου, λόγω συμμετοχής στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για το δυστύχημα των Τεμπών.

Για την εξυπηρέτηση του κοινού θα λειτουργούν κανονικά τα εφημερεύοντα φαρμακεία.”Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αναμένεται να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα στους αρμόδιους ώστε να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας αλλά και να αποδοθούν άμεσα ευθύνες, χωρίς καμία συγκάλυψη σε αυτούς που παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις των εργαζομένων, συνέχιζαν να στέλνουν επιβάτες και εργαζόμενους στο θάνατο!” αναφέρουν οι διοργανωτές.

Εξάλλου κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία απεύθυνε σε όλους τους αγρότες και τις αγρότισσες του νησιού Ο πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More