Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: Βραβεύτηκαν μαθήτριες που διακρίθηκαν σε μαθητικό διαγωνισμό

Μαθήτριες του 4ου Γυμνασίου Σερρών που διακρίθηκαν στο Μαθητικό Διαγωνισμό «Ηγέτες Ακεραιότητας του Αύριο», με θέμα: «ΌΧΙ στη βία, Ναι στη φιλία. BLOCK στον εκφοβισμό» βράβευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.  

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Ενιαία Αρχή Διαφάνειας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, τη Βιβλιοθήκη της Βουλής, την Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και την Εκπαιδευτική Τηλεόραση και οι μαθήτριες του 4ου Γυμνασίου Σερρών, Αναστασία Κασμερίδου, Αθανασία Αρκουζίδου, Γρηγορία Κατσαβάκη και Ιορδάνα Ταζέ υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους Αγγελική Ανθυμίδου κατάφεραν να διακριθούν μεταξύ 1185 συμμετοχών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών υποδέχθηκε τις μαθήτριες στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής»,  τις συνεχάρη για την σημαντική τους επιτυχία και ευχήθηκε να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους με τις διακρίσεις τους. Στη σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε παραβρέθηκαν η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Σερρών κ. Λίλα Σκέμπερη, ο Διευθυντής του 4ου Λυκείου Σερρών κ. Στέλιος Ρίζος και η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σερρών κ. Ελευθερία Πάνου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More