Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: “Μάγεψαν” το κοινό ο Σταύρος Ξαρχάκος με την Ηρώ Σαΐα και τον Μίλτο Πασχαλίδη

Ένα «μαγικό» βράδυ έζησαν χιλιάδες  Σερραίοι που κατέκλυσαν το πάρκο Ηρώων, απολαμβάνοντας τη μεγάλη συναυλία του σπουδαίου Σταύρου Ξαρχάκου και με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού για την 110η  Επέτειο  Απελευθέρωσης της πόλης.

Ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης με τη δεινή ενορχηστρωτική δυναμική του, ο λαμπρός τραγουδοποιός κι ερμηνευτής, Μίλτος Πασχαλίδης και η εξαιρετική ερμηνεύτρια Ηρώ Σαΐα ενθουσίασαν το κοινό σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, ευαισθησία και ενθουσιασμό, που εκφράστηκε με έντονο χειροκρότημα.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης απένειμε στον κορυφαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας και το Δίπλωμα Τιμής για την εν γένει προσφορά του στην πολιτική, πολιτιστική και κοινωνική ζωή του τόπου μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.

Συγκινημένος ο Σταύρος Ξαρχάκος απευθυνόμενος προς τους Σερραίους που τον καταχειροκροτούσαν είπε: «Ίσως δεν το καταλαβαίνετε αλλά η συγκινησιακή φόρτιση είναι πάρα πολύ μεγάλη σε ότι αφορά το πρόσωπο μου γιατί τέτοιου είδους εξαίρετη τιμή είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτόν ο οποίος την παίρνει. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Δήμαρχο και το Δημοτικό συμβούλιο των Σερρών για αυτήν την πρωτοβουλία. Είναι μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη σε εμένα και που θα αποτελέσει ορόσημο μέσα στη διαδρομή της ζωής μου».

Ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης ευχαρίστησε τους Σερραίους ενώ έκανα ιδιαίτερη αναφορά στον συνθέτη και καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών Γιώργο Ανδρέου. «Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο μου και σπουδαίο συνθέτη Γιώργο Ανδρέου ο οποίος έγραψε πάρα πολύ καλά λόγια για μένα στο Facebook» είπε ο Σταύρος Ξαρχάκος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More