Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: Μια ξεχωριστή πλωτή συναυλία στη λίμνη του Πεθελινού

Με μια ξεχωριστή πλωτή συναυλία υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, το οποίο θα καθρεφτίζεται στα ήρεμα νερά της Λίμνης του Πεθελινού οι Σερραίοι θα αποχαιρετίσουν το φετινό καλοκαίρι στο κωπηλατοδρόμιο της περιοχής.

Τη μοναδική πλωτή συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 20:30 στο κωπηλατοδρόμιο της λίμνης του Πεθελινού, διοργανώνουν  o Ναυταθλητικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Πεθελινού και η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Οι Σερραίοι που θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν την συναυλία, στον διαμορφωμένο χώρο του κωπηλατοδρομίου, σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον που θα γίνει «μαγικό» με το φως του φεγγαριού και των τεχνικών μέσων των διοργανωτών θα ταξιδέψουν με τα τραγούδια και την ποιοτική μουσική με τους μοναδικούς  Κώστα Λιβαδά, Αντριάνα Μπάμπαλη και  Κώστα Καββαδία.

 Σκοπός της πλωτής συναυλία είναι και η προβολή των εγκαταστάσεων του Κωπηλατοδρομίου της Λίμνης του Πεθελινού, του αθλήματος της Κωπηλασίας, της ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος της λίμνης του Πεθελινού και της ανάγκης προστασίας του.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More