Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σέρρες: 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Για 20η συνεχή χρονιά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) διοργανώνουν την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Η “Φλόγα της Αγάπης”  ξεκίνησε στις 22 Ιουλίου από τον Μητροπολιτικό Ναό της Νέας Σμύρνης και θα καταλήξει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 στην Κέρκυρα, σηματοδοτώντας την έναρξη της 32ης Αμφικτιονίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που θα πραγματοποιηθεί στην ίδια πόλη.

Ο Νομός Σερρών υποδέχεται την Φλόγα της Αγάπης  την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωί στο Νοσοκομείο Σερρών. Τη Φλόγα θα μεταφέρουν σπουδαστές των ΤΕΦΑΑ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στις 9 το βράδυ της ίδιας ημέρας τη Φλόγα υποδέχεται η Τερπνή όπου και θα διανυκτερεύσει. Λαμπαδηδρόμοι θα είναι μοτοσικλετιστές του Ομίλου μοτοσικλετιστών Βισαλτίας και το Βωμό θα ανάψουν Τερπνιώτες εθελοντές αιμοδότες με μεγάλη προσφορά, συνοδευόμενοι από παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, η φλόγα θα βρεθεί στην Κεντρική Πλατεία της Νιγρίτας κατά την τελετή λήξης των εκδηλώσεων «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2022».

Παράλληλα το πρωί από 09.00 έως 13.00 την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιείται έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Βισαλτίας από φορείς του Δήμου που ασχολούνται με την εθελοντική αιμοδοσία.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More