Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σεμέδο: “Θα είμαι πάντα ένας από εσάς” (ΦΩΤΟ)

 

Συγκινητικό ήταν το “αντίο” του 28χρονου Πορτογάλου αμυντικού στους “ερυθρόλευκους”, ο οποίος αποχωρεί ύστερα από τρία έτη, κάνοντας μία ανάρτηση  στο twitter. Πλέον, βρίσκεται μπροστά σε μία νέα πρόκληση της καριέρας του. Η Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ ανακοίνωσε την τριετή συμφωνία τους.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποχαιρέτησε και επίσημα τους Πειραιώτες μέσα από τα social media, δηλώνοντας περήφανος που φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο 28χρονος αμυντικός πρόκειται να μετακομίσει στην Αλ Ντουχαΐλ, ύστερα από μία τριετία που βρίσκεται στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος βρέθηκε στον Πειραιά το 2019 και μαζί με τον Ολυμπιακό κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας. Με τη φανέλα των “ερυθρόλευκων” ο Σεμέδο αγωνίστηκε συνολικά 94 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατάφερε να σημειώσει και επτά γκολ.

“Ήρθα το 2019 σε έναν ιστορικό σύλλογο της Ελλάδας. Στον πιο σημαντικό σύλλογο της Ελλάδας! Στον Ολυμπιακό. Εδώ μεγάλωσα, έμαθα, πάλεψα, κέρδισα. Ήρθα… πεινασμένος να παλέψω για τίτλους κι αυτό έκανα. Κάθε παιχνίδι ήταν μια μάχη, κάθε μάχη και ένα επίτευγμα. Κατακτήσαμε δύο πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ελλάδας με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είμαι υπερήφανος που εκπροσώπησα αυτή την ομάδα. Θα είμαι πάντα ένας από εσάς. Ευχαριστώ!”, ήταν το… ποστάρισμά του στα social media που διατηρεί.

Cheguei em 2019, a um clube histórico da Grécia … ao clube mais importante da Grécia! Ao @olympiacosfc !
Aqui cresci, aprendi, lutei, venci.⁰
Vim com a fome de lutar por títulos, e assim foi.
Cada jogo uma batalha, cada batalha uma conquista. pic.twitter.com/sr9pi9PFQa

— Rúben Semedo (@r_semedo35) August 1, 2022

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More