Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 23χρονη Ιφιγένεια από τα Γιαννιτσά

Σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου στις 11 το πρωί, θα γίνει η δεύτερη κηδεία θύματος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Φίλοι και συγγενείς, όλοι συντετριμένοι, θα πουν το τελευταίο αντίο στην 23χρονη Ιφιγένεια Μήτσκα, στα Γιαννιτσά.

Ο τραγικός επίλογος για την Ιφιγένεια, γράφτηκε στη θέση 67 στο 3ο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας. Ταξίδευε μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος διασώθηκε τραυματισμένος.

Χθες Παρασκευή, ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 34χρονης Αθηνάς Κατσάρα, μητέρας ενός ανήλικου παιδιού, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης στην Κατερίνη, θύμα κι αυτή του αδιανόητου δυστυχήματος, στα Τέμπη. Ήταν η πρώτη κηδεία θύματος του πολύνεκρου δυστυχήματος, το οποίο στέρησε τη ζωή σε δεκάδες νέους ανθρώπους.

Οι συγγενείς της, μαζί με δεκάδες φίλους, πρώην συμμαθητές, γείτονες, γνωστοί και συμπολίτες, έσπευσαν να την συνοδεύσουν στο τελευταίο της ταξίδι.

Η Αθηνά μαζί με τον άντρα της βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και, σύμφωνα με μαρτυρίες, άφησε τη θέση της για να πάρει καφέ από το κυλικείο, στο δεύτερο βαγόνι του τρένου, που τυλίχθηκε στις φλόγες και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More