Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοκαρισμένο το ζευγάρι που παρακολουθούσε με κάμερα ξενοδόχος στη Χαλκιδική (video)

Σοκαρισμένο από αυτό που έζησε είναι το νεαρό ζευγάρι, που διαπίστωσε με έκπληξη πως ο ιδιοκτήτης του καταλύματος στη Χαλκιδική, στο οποίο διέμεινε είχε τοποθετήσει κάμερες, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος τους Παναγιώτης Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι οι εντολείς του δεν επιθυμούν να δοθεί περαιτέρω δημοσιότητα ή να κάνουν συνεντεύξεις, καθώς ζουν σε μια μικρή κοινωνία και έχουν υποστεί μεγάλη ψυχολογική πίεση. “Υπάρχουν κάποιες ανακρίβειες στην υπόθεση” υπογράμμισε ο ίδιος λέγοντας το δωμάτιο δε δόθηκε δωρεάν στο ζευγάρι, αλλά πλήρωσαν για να μείνουν σε αυτό. “Ο ξενοδόχος επέμενε και με φορτικό τρόπο” τόνισε ο κ. Γεωργιάδης “να χρησιμοποιούνται τα κενά δωμάτια, ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει κίνηση στο ξενοδοχείο”.

Μάλιστα, όπως είπε, διαπιστώθηκε πως κάμερες υπήρχαν ακόμα και στο μπάνιο των δωματίων. Σύμφωνα με το δικηγόρο του ζευγαριού δεν έχει ολοκληρωθεί  η αστυνομική προανάκριση και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο των καταθέσεων άλλων μαρτύρων. Το υλικό που έχει συγκεντρωθεί έχει κοινοποιηθεί σε τρίτους, ενώ ερευνάται και το αν υπήρξε περιουσιακό όφελος για τον δράστη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More