Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην έκθεση Τροφίμων και Παραδοσιακών Ποτών στην Κύπρο το Επιμελητήριο Λάρισας

Για πρώτη χρονιά θα διεξαχθεί στην Κύπρο η έκθεση για τρόφιμα και παραδοσιακά προϊόντα FOODEXPO CY (20-21/1/2024) όπου θα παρουσιαστούν ελληνικά και κυπριακά προϊόντα, σε μια περίοδο πριν τη νέα σεζόν για τα ξενοδοχεία και εστιατόρια, που είναι σε αναζήτηση για καινούρια προϊόντα και προσφορές.

Το Επιμελητήριο Λάρισας, στην προσπάθειά του να ενισχύσει τις εξαγωγές τοπικών προϊόντων της περιοχής , προτίθεται να συμμετάσχει με περίπτερο στη συγκεκριμένη έκθεση και να την εντάξει στο εκθεσιακό πρόγραμμα του 2024 , επιδοτώντας τη συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεων.

Η έκθεση αφορά σε όσους ψάχνουν αντιπρόσωπους αλλά και σε όσους έχουν συνεργασίες στην Κύπρο και θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους και σε καινούριους αγοραστές ούτως ώστε να τα προωθήσουν καλυτέρα στην Κυπριακή αγορά. Στόχος της FOODEXPOCY είναι να ενημερώσει τους επαγγελματίες του επισιτιστικού, ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου, σε θέματα που αφορούν στον κλάδο τους.

Η έκθεση περιλαμβάνει τρόφιμα, ποτά, κυπριακά και Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, καφέδες και ροφήματα που αφορούν εταιρείες όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και χώρους μαζικής εστίασης, αγοραστές και ιδιοκτήτες supermarket, αλλά και πιο μικρών σημείων πώλησης, τροφίμων και ποτών/ροφημάτων γενικότερα.

Επιπλέον δίνεται η ευκαιρία για περαιτέρω γνωριμία των προϊόντων της Θεσσαλίας στο ευρύ κοινό της Κύπρου. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα λειτουργούν περίπτερα με street food για τους εκθέτες αλλά και τους καλεσμένους καθώς και το κοινό που θα παρευρίσκεται στην Έκθεση.

Oι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Λάρισας, πρέπει να δηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον συμμετοχής τους δηλώνοντας τα στοιχεία της εταιρίας τους στο σύνδεσμο τον οποίο θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας, καθώς πληροφορίες και το κόστος στην καρτέλα Εκθέσεις το αργότερο μέχρι 31-5-2023.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More