Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στ. Κασσελάκης: Όποιος υπονομεύει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος

Αυστηρό μήνυμα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απευθύνει ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, επισημαίνοντας πως όποιος υπονομεύει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος .

Η ανάρτησή του

Το απόγευμα θα ανακοινωθούν οι Τομεάρχες που θα υπεραμύνονται της αλήθειας στη Βουλή. Έχω καταβάλει κάθε προσπάθεια η σύνθεση να είναι όσο το δυνατόν ενωτική και διευρυμένη. Για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος απέναντι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύεται και με ενθαρρύνει: Όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος. Και οποία ή οποίος από εσάς ενδιαφέρεται να κατέβει ως υποψήφιος στις επικείμενες Ευρωεκλογές, πρέπει να γραφτεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο http://iSyriza.gr . Εκεί χτίζεται ο νέος ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί γεννιούνται τα στελέχη της επόμενης γενιάς.

Το απόγευμα θα ανακοινωθούν οι Τομεάρχες που θα υπεραμύνονται της αλήθειας στη Βουλή.
Έχω καταβάλει κάθε προσπάθεια η σύνθεση να είναι όσο το δυνατόν ενωτική και διευρυμένη.
Για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος απέναντι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύεται και με ενθαρρύνει:…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 11, 2023

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More