Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκεντρώνουν βοήθεια για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας οι αγρότες του Τυρνάβου-Κάλεσμα σε φορείς

Κάλεσμα σε όλους τους φορείς και πολίτες να δηλώσουν την συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών που βρίσκονται συγκεντρωμένοι με τρακτέρ, από την περασμένη Κυριακή στην Εθνική οδό Λάρισας-Κοζάνης, απευθύνουν οι αγρότες του Τυρνάβου για αύριο Κυριακή στις 16.30 το απόγευμα. Παράλληλα καλούν να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τον σεισμόπληκτο λαό της Τουρκίας. Στο κάλεσμά τους αναφέρουν:

“Όλοι εμείς οι αγωνιζόμενοι αγρότες στο μπλόκο Τυρναβου διεκδικούμε τα αιτήματα μας στο Δρόμο του αγώνα. Αιτήματα που αγγίζουν όλη την κοινωνία αλλά και την Τοπική οικονομία της ευρύτερης περιοχής.

Καλούμε όλους τους φορείς και όλους τους συμπολίτες μας να πορευθούν αύριο την Κυριακή (12/2/2023) στις 16:30 στο χωρο του μπλοκου Τυρναβου ώστε έμπρακτα και με την φυσική τους παρουσία να δηλώσουν την στήριξη στο δικαιο αγώνα μας.

Καλούμε επίσης τους συμπολίτες μας την ημέρα εκείνη να συνδράμουν για την συγκέντρωση υλικής βοήθειας για τους σεισμοπαθεις της Τουρκίας και της Συρίας.

Έχουμε αλλωστε την πικρή πείρα από τις μεγάλες καταστροφές του σεισμου στο Δαμασι, όπου όμως η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των συνδικάτων και του λαού αποτέλεσε ουσιαστική βοήθεια στα θύματα των καταστροφών, ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό. Κανείς μόνος!

Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής.”

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More