Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συμφωνία και με Χάντερ η Ούνικς Καζάν (ΦΩΤΟ)

 

Οι Ρώσοι μπορεί να αποκλείστηκαν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της Ευρωλίγκας, όμως συνεχίζουν τις κινήσεις ανάλογου επιπέδου με σκοπό την επιστροφή σε αυτή αν ο πόλεμος με την Ουκρανία έχει αίσιο και σύντομο τέλος.

Μετά την υπογραφή των Ντάριλ Μέικον και Τζέιλεν Ρέινολντς, η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ανακοίνωσε τη συμφωνία της και με τον Βινς Χάντερ. Ο αθλητικότατος ψηλός που άφησε καλές εντυπώσεις με την ΑΕΚ από τον Ιανουάριο του 2018 έως το καλοκαίρι του 2019, πανηγυρίζοντας το Κύπελλο Ελλάδος στην Κρήτη, το BCL στο Φάιναλ-4 της Αθήνας και λίγους μήνες μετά το Διηπειρωτικό στη Βραζιλία, όλα με τη φανέλα της “Ενωσης”. Επίσης, για λίγους μήνες το 2016 φόρεσε στο στήθος το “τριφύλλι” του Παναθηναϊκού.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν κανονικά στη γαλλική Μετροπολιτάν που του έδωσε την ευκαιρία ύστερα από το άδοξο φινάλε στην Ιταλία με τη Βίρτους Μπολόνια, λόγω της τρίμηνης τιμωρίας που του επιβλήθηκε στη χώρα για χρήση μιας απαγορευμένης ουσίας.

Η ανακοίνωση της Ούνικς Καζάν για τη συμφωνία 1+1 χρόνια με τον Βινς Χάντερ:

Винс Хантер – в УНИКСе!

Баскетбольный клуб УНИКС подписал контракт с 27-летним американским «большим» Винсом ХАНТЕРОМ (203 см, 98 кг), имеющим опыт выступления в НБА, Евролиге и Единой Лиге ВТБ. Двухлетнее соглашение заключено по схеме «1+1». pic.twitter.com/Gq0aBVTyTe

— BC UNICS Kazan (@unicsbasket) July 16, 2022

Το άρθρο Συμφωνία και με Χάντερ η Ούνικς Καζάν (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More