Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τάπια: «Ονειρευόμαστε μαζί»

 

Ο πρόεδρος της Αργεντίνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ανάρτησε μια εικόνα με τον Μέσι και τον Ντε Πολ, μια μέρα πριν την καθοριστική μονομαχία της Αργεντινής απέναντι στη Γαλλία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Φτάνοντας ολοένα και πιο κοντά μέχρι τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Αργεντινή και Γαλλία θα βρεθούν αντιμέτωπες με στόχο να… ράψουν το τρίτο αστέρι τους και συνάμα την τρίτη κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου, μόνο μία θα τα καταφέρει, χέρι-χέρι για τον τίτλο, αυτή την Κυριακή (18/12) στο γήπεδο “Lusail”. Λίγο πριν τη σπουδαία μονομαχία για τον τελικό, ο Κλαούντιο Τάπια άφησε το δικό του μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) μοιράστηκε μια εικόνα με τον μέσο Ροντρίγκο Ντε Πολ και τον σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι, αρχηγό και έμβλημα της “αλμπισελέστε”, με φόντο την προσεχή αναμέτρηση.

«Η υγιής συνήθεια να μιλάς την ίδια γλώσσα, να ονειρεύεσαι μαζί και να πηγαίνουμε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση», είπε ο “Τσίκι”, ενθουσιασμένος που η “αλμπισελέστε” θα βρεθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτή την Κυριακή (18/12) στο γήπεδο “Lusail”.//

La sana costumbre de hablar el mismo idioma, soñar juntos, y tirar todos para el mismo lado pic.twitter.com/6MpK5I5DmW

— Chiqui Tapia (@tapiachiqui) December 17, 2022

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More