Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τουρκία: Καρέ καρέ η γροθιά στο πρόσωπο του διαιτητή που «τίναξε στον αέρα» το τουρκικό ποδόσφαιρο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η επίθεση με γροθιές που δέχτηκε ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, διαιτητής σε αγώνα ποδοσφαίρου από τον Φαρούκ Κότζα, πρόεδρο της Ανκαραγκιουτζού κατά τη διάρκεια τηςς 15η αγωνιστική της τουρκικής «Σούπερ Λιγκ».

Μια αποτρόπαια κίνηση που οδήγησε στην απόφαση της Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας να αναβάλει επ’ αόριστον τους αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της χώρας.

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu με νέα ανάρτησή του στο διαδίκτυο καταγράφει καρέ καρέ την στιγμή της επίθεσης, το μένος στο πρόσωπο του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας και τα όσα ακολούθησαν.

Faruk Koca, president of Turkish football club MKE Ankaragucu, remanded into custody for punching referee Halil Umut Meler in the face after a league match on Monday

Meler was taken to a hospital in Ankara after the attack

Turkish Football Federation has suspended… pic.twitter.com/zFUgyKpvvX

— Anadolu English (@anadoluagency) December 12, 2023

Το περιστατικό συνέβη μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ομάδα της Ριζούντας, όταν ο πρόεδρος της ομάδας της Αγκυρας, που πέρυσι είχε βραβευθεί για Fair Play, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και έριξε στο έδαφος τον διαιτητή με μια άγρια γροθιά στο πρόσωπο, αφήνοντάς τον με μαυρισμένο μάτι.

Ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτζού συνελήφθη και ασκούνται εις βάρος του όλες οι προβλεπόμενες ποινικές διαδικασίες. Ο διατητής Φαρούκ Κότζα μεταφέρθηκε με μαυρισμένο μάτι στο νοσοκομείο, καθώς κατά δήλωσή του αισθάνθηκε αδιαθεσία από την επίθεση εντός του αγωνιστικού χώρου που τον αιφνιδίασε ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Αναβολή επ’ αόριστον όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων μετά την επίθεση που δέχθηκε διαιτητής από πρόεδρο ομάδας

Τουρκία: Επ’ αόριστον αναβολή όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων της Super Lig μετά την επίθεση σε διαιτητή

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More