Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρίπολη: Ενημέρωση για την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα των Αρκαδικών επιχειρήσεων

Εκστρατεία ενημέρωσης για τους τρόπους διεξαγωγής του εξωτερικού εμπορίου των επιχειρήσεων, ξεκίνησε το Ινστιτούτο Εξαγωγικών Ερευνών και Σπουδών του Συνδέσμου Εξαγωγέων της χώρας.

Σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια και το Export Gredit Greece, ο ΣΕΒΕ, πραγματοποιεί εσπερίδες ενημέρωσης γύρω απ’ την προώθηση των τοπικών προιόντων (τρόφιμα).

Στην Τρίπολη, μάλιστα, βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, Συμεών Διαμαντίδης, αλλά και ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Παναγιώτης Χασάπης, όπου και ανέλυσαν όλα τα θέματα πάνω στην προώθηση των προιόντων στο εξωτερικό.

Μίλησαν, επίσης και οι Δημήτρης Χρήστου και Γιώργος Σαρανταυγάς, Νικολέτα Μωραίτη.

Xαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδία, Γιάννης Τρουπής.

Στόχος είναι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, σε διεθνές επίπεδο, με την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών και πρακτικών εργαλείων ενίσχυσης των εξαγωγών.

Εσπερίδα ενημέρωσης για το εξωτερικό εμπόριο από τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων

Ο ΣΕΒΕ, παρέχει στοχευμένη εκπαίδευση και κατάρτιση εργαζομένων και ανέργων και σχεδιάζει, υλοποιεί, παρακολουθεί και διαχειρίζεται συγχρηματοδοτούμενα και μη, εθνικά και ευρωπαικά έργα.

Πρόκειται για τον σημαντικότερο εκφραστή της εξωστρέφειας στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία και αναγνωρισιμότητα σ’ όλη τη χώρα και στο εξωτερικό.

Οι ομιλητές, ζήτησαν απ’ τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας, όπως ενημερωθούν για όλα αυτά και όπως ζητήσουν υποστήριξη για την περαιτέρω ανάπτυξή τους, μέσω των εξαγωγών, της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More