Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τσάβι: «Είμαι θυμωμένος διότι μπορούσαμε να νικήσουμε»

 

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην “Allianz Arena” απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, παρόλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του. 

Ο Τσάβι ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά την ήττα από τους Βαυαρούς με 2-0 στο Μόναχο για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα σε δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε ότι είναι θυμωμένος, γιατί η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα, όντας ανώτερη από τον αντίπαλο. Επιπλέον δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να μάθει από τα λάθη της και να βελτιωθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάβι: «Ήμασταν καλύτεροι από την Μπάγερν σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Ήμασταν καλύτερoi όσον αφορά τη φυσική κατάσταση και κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Είμαι θυμωμένος διότι μπορούσαμε να νικήσουμε. Είναι ένα σκληρό μάθημα για εμάς. Δεν σκοράραμε παρά το ότι δημιουργήσαμε μεγάλες ευκαιρίες. Έπρεπε να σκοράρουμε. Είναι νευριασμένος, αλλά και περήφανος».

Για την απόδοση της ομάδας του συμπλήρωσε: «Το πρώτο γκολ της Μπάγερν ήρθε από ένα στημένο και το δεύτερο από μια αντεπίθεση. Πρέπει να δουλέψουμε για διορθώσουμε αυτές τις αδυναμίες μας. Η Μπάγερν είναι μια πλήρης ομάδα και εμείς είμαστε στην αρχή ενός project. Πρέπει να βελτιωθούμε. Έχει να κάνει και με την αποτελεσματικότητα. Όταν βρίσκεσαι μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα πρέπει να σκοράρεις. Το πρώτο ημίχρονο ήταν τέλειο για εμάς, τους είχαμε κλείσει στο δικό τους μισό και κερδίζαμε όλες τις μονομαχίες. Αξίζαμε τη νίκη. Το 2-0 δεν αντικατοπτρίζει όσα είδαμε στο γήπεδο».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More